Грошъ е уникален битов ресторант

Ресторант Грошъ е уютно местенце в автентичен битов стил и приятна топла атмосфера, старинните предмети в интериора ще ви дадат усещане за топлина в зимните дни, а лятната градина, обляна в зеленина, е прохладна и излъчва спокойствие и усещане за бита на отдавна изминали времена.

Разположен е в централната част на град Хасково, на тиха уличка в близост до Съдебната палата. Разполага с над 150 места, разпределени на 2 етажа, и лятна градина за около 150 човека. В заведението работят едни от най-добрите професионалисти в бранша, в чиито ръце можете да прекарате мигове на кулинарна наслада.

Меню от традиционни български ястия по оригинални рецепти

Менюто е прекрасна смесица от традиционни български ястия по оригинални рецепти с автентични продукти и модернистични пици и салати от италианската кухня. В Грошъ може да похапвате всеки ден апетитни меса на жар, пици и гозби приготвени по стари рецепти от тефтерите на баба.

Ние разбираме нуждите на клиентите си и се стремим най-добре да ги удовлетворим, като наблягаме на свежи меса и зеленчуци от нашия регион и това ни превърна в любимо място за обяд, вечеря и тържества на много хасковлии и гости на града.

За любителите на добрия вкус

За любителите на добрия вкус от времето на Балкантурист се предлагат и печени на жар свежи меса, безплатен топъл домашно приготвен хляб, и над 200 вида готвени ястия от обедно меню, прецизно съчетани в индивидуални менюта за всеки ден от месеца.